
Historie
"Als een kleine, witharige, heerlijk gekke grootmoeder je in de supermarkt aanspreekt over "krazy" zout: ontspan en luister. Je hebt geen kans om te ontsnappen - het zal Jane zijn. Ze kan het niet laten om mensen te ontmoeten en zout te verkopen”, zo schreef Frank Trenery in de biografie van Jane Semans.
Het verhaal van Jane begon in een bescheiden keuken in een klein appartement in Overbrook, Philadelphia. Ze was een oma-type met roze wangen, druk bezig met het mengen van partijen zout, peper, kruiden en een paar geheime ingrediënten. Dit om het bereiden van voedsel wat sneller te laten verlopen, én cadeaus te maken voor vrienden en familieleden. Haar energie en levensvreugde hielpen haar om van haar hobby een internationale voedselsensatie te maken.
Jane vertelde "World News", Virginia in 1971: "Ik vind niet dat iemand met pensioen moet gaan, maar bezig moet blijven met het ontmoeten van mensen. Als je op je zestigste een bedrijf start, zoals ik, besef je dat leeftijd niet belangrijk is. Het is het enthousiasme.”
Jane was een marketingmachine. Als ze geen klanten in de supermarkt aan het aanspreken was, zou ze de delicatessenwinkels van mama en papa benaderen en ervoor zorgen dat haar smaakmakers werden gezien en geproefd. De onstuitbare Jane tourde door het land én de wereld om iedereen enthouiast te maken over haar zout.
Vanwege de eisen van Jane's trouwe fans die er niet aan zouden denken om te eten zonder haar heerlijke smaakmakers, wendde Jane zich tot Flavour Delite. Samen verspreiden we het woord waardoor onze Jane's Krazy Mixed-Up Seasonings een keukenhoofdstuk zijn voor veel chef-koks en thuiskoks over de hele wereld. Vandaag eert Flavour Delite Jane door trouw te blijven aan de originele melanges en nieuwe items te introduceren die zijn geproduceerd met gezonde ingrediënten van hoge kwaliteit.